Groep 1/2
Welkom op onze groepspagina!

Welkom in groep 1/2!

Er zijn twee kleutergroepen op De Kleine Wereld en wij doen heel veel samen.  

In groep 1/2a is Juf Yvette er op maandag, dinsdag en vrijdag. Op woensdag en donderdag is juf Aurelia bij ons in de groep. In groep 1/2b is juf Leonie er op maandag en dinsdag. Op woensdag, donderdag en vrijdag is juf Ancil in de groep.   

Het Kunst Wereld Museum.

Afgelopen periode hebben de kinderen met veel enthousiasme aan het Thema Kunst gewerkt. Ze weten nu hoe ze een Delfts Blauw bord, kunstfoto's, klei en Mondriaan-kunstwerken kunnen maken. 

Als afsluiting mochten alle ouders naar het Het Kunst Wereld Museum komen kijken en gelukkig waren er genoeg entreekaartjes voor iedereen.

Sint 121
Sint 122
Vol verwachting zaten de kinderen afgelopen maandag te wachten op het bezoekje van Sinterklaas. Veel kinderen vonden het best wel spannend maar toen Sint er eindelijk was, was dat snel over.
Omdat er afgelopen jaar een aantal kinderen een zusje of broertje hebben gekregen hebben we een versje over een baby piet gedaan. We hebben ook een liedje over de pieten gezongen.
Een aantal kinderen mochten nog een vraag stellen aan Sinterklaas zoals: waarom krijgen wij altijd cadeautjes in onze schoenen?
Natuurlijk zijn er heel veel sinterklaasliedjes gezongen.
In de klas kregen alle kinderen een cadeautje van de pieten en we zagen hele blije gezichten. De ochtend hebben we afgesloten met een Sint-Bingo. De kinderen hebben genoten.

Begin schooljaar 
De eerste twee weken hebben we elkaar beter leren kennen en hebben we afspraken met elkaar gemaakt hoe we samen een fijne, gezellige groep kunnen zijn. De kanjertraining helpt ons daarbij. Ook hebben we gelezen en gewerkt over het Kleurenmonster dat voor het eerst naar school ging.  

Groep12 Start
gogoanime