Groep 3
Welkom op onze groepspagina!

Welkom in groep 3!

Wij zijn een gezellige groep van 28 kinderen. Juf Melissa is er op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Op donderdag is juf Maartje in onze groep. Gym krijgen we van meester Chris op dinsdagochtend en donderdagmiddag. Ben je benieuwd hoeveel letters wij al kennen? Wat de missie is van onze groep? Of wat we hebben geleerd tijdens het nieuwe thema? Kijk dan vooral even verder!

Groep 3 Foto1
Melissa 2

Het is wel even wennen dat er in groep 3 minder gespeeld kan worden. Gelukkig doen we regelmatig aan bewegend leren. Af en toe maken we buiten rekensommen, een dictee of lopen we een parcours van letters. Zo komen we aan onze beweging toe. Op maandag- en vrijdagmiddag spelen en werken  we samen met de groepen 1-2 op het leerplein en bij elkaar in de klas. Zo leren we van en met elkaar!  

Melissa 1

Wat was het een fijne, gezellige eerste schooldag in groep 3.Maar ook wel een beetje spannend. Een nieuw klaslokaal, een nieuwe juf, nieuwe kinderen in de groep, de spanning van 'wat gaan we dit jaar allemaal leren'. We zijn dan ook gestart met het kennismaken. De kinderen zijn het klaslokaal gaan verkennen en de belangrijkste regels en afspraken zijn besproken met elkaar. Vervolgens zijn we al wat gaan rekenen en schrijven! Aan het einde van de dag is er gespeeld en gewerkt in de hoeken. Om ervoor te zorgen dat we samen een gezellige groep worden, hebben we bedacht welke missie er goed bij ons past. We vinden het heel belangrijk dat iedereen mee mag doen en samen speelt en deelt. Zo maken we samen plezier!  

Groep 3 Foto 2
Groep 3 Foto 3
gogoanime