Groep 5
Welkom op onze groepspagina!

Welkom in groep 5!

Hallo! Leuk dat je een kijkje neemt op onze groepspagina! Dit zijn wij! Juf Manon is onze juf op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Meester Jeroen is op woensdag onze meester. We zien meester Chris op dinsdag en vrijdag, want hij is dan onze gymmeester! Wij zitten gezellig met 21 kinderen in groep 5, het is bij ons nooit saai! Zorgen voor gezelligheid, veel lachen met elkaar en daarna weer lekker aan het werk; daar zijn wij heel goed in! Kijk je mee met wat we allemaal doen?

Flyer groep 5


Ook vanuit huis leren wij!

Vanaf half december konden wij helaas niet meer naar school komen om te leren. Alle scholen gingen dicht, vlak voor de Kerstvakantie. Juf en meester hebben voor iedereen een Chromebook en materialen klaargelegd. Daarom konden we allemaal op maandag 4 januari om 8.30 uur toch weer verder met leren! Alleen zaten we nu niet samen met elkaar in ons lokaal, maar allemaal samen in Google Meet. Hier gingen we verder met de rekenlessen, nieuwe spellingcategorie├źn, taalopdrachten, creatieve kunstwerken maken, verkeerslessen en ook wereldori├źntatie. We hebben verjaardagen gevierd, juf heeft voorgelezen uit ons leesboek en samengewerkt in kleine groepjes. Natuurlijk zijn we blij dat we vanaf maandag weer naar school mogen, maar tijdens het thuisonderwijs hebben wij ontzettend zelfstandig en verantwoordelijk doorgeleerd in groep 5! Hier zijn we erg trots op!

Sinterklaas!

Vol verwachting klopt ons hart.

Dit jaar mochten wij voor het eerst meedoen met het lootjes trekken, gedichten en surprises maken. Wat was het spannend! Een toffe gamecontroller, een mega microfoon, een eigen maan voor meester en een moeilijke puzzel. Wel 23 prachtige surprises werden vanaf 1 december op het leerplein tentoongesteld. Wat heeft iedereen zijn best gedaan voor een klasgenootje en wat hebben we een fijne Sinterklaasochtend met elkaar gehad.

Start schooljaar groep 5

In de eerste paar weken van het nieuwe schooljaar zijn we druk bezig geweest met onze missie! Wat willen wij dit schooljaar? In wat voor groep willen wij zitten? Hoe gaan wij met elkaar om? Dit is onze missie geworden en die hebben we met elkaar samen bedacht:


Steen, papier, schaar!
Wij zijn er voor elkaar!
We zijn lief, delen samen en helpen elkaar goed!
In groep 5 zullen we laten zien hoe dat moet!