Groep 5
Welkom op onze groepspagina!

Welkom in groep 5!

 

Groep 5 Picca
Groep 5 Jeroen
Groep 5 Jer

Groep 5 is weer druk geweest in het atelier. Bij het thema Hollandse Glorie horen ook de Nederlandse schilders. Met verf, wasco en potloden hebben de leerlingen een aantal beroemde werken van verschillende kunstenaars proberen na te maken. De leerlingen hebben zich goed geconcentreerd en er zijn al veel mooie kunstwerken ontstaan. Kom ze gerust bekijken in onze klas!

Lezen F2

Tijdens de Kinderboekenweek zijn wij in groep 5 natuurlijk ook druk bezig geweest met lezen. Daarbij kregen wij de kans om aan groep 1/2a, 1/2b en 3 te laten horen hoe goed wij kunnen lezen. De meeste kinderen hebben een spannend verhaal voorgelezen in deze groepen. Dit leverde na afloop trotse kinderen op. En dat was terecht uiteraard!

Lezen F1

Kan het binnen regenen? Met deze vraag ging groep 5 tijdens Blink aan de slag. Met warm water in een potje, folie en ijsblokjes is er onderzoek gedaan. En wat bleek… het ging regenen in het potje. Ondertussen hebben we ook geleerd hoe dat werkt in een wolk. Het is altijd fijn om zelf te onderzoeken!

Milou 1
Milou 2
gogoanime