School

IMG 1953

Kijkje in de school

Hoe ziet onze school er eigenlijk aan de binnenkant uit? Dat ontdek je hier. Kijk maar eens rond in onze lokalen, leerpleinen en andere ruimtes.

Kijkje in de school

Kom kennismaken

Heb je interesse om jouw kind aan te melden? Vul de gegevens in op het formulier onderaan de pagina. Wij nemen vervolgens contact met jullie op. 

Ellen IJsseldijk (directeur) ontvangt jullie graag en vertelt over de school en het onderwijs en leidt jullie graag rond door de school. Jullie nemen samen een kijkje in de groepen en kinderen en leerkrachten vertellen hoe het e.e.a. werkt bij ons.

Afspraken maken we bij voorkeur onder schooltijd en het liefst in de ochtend. Zo krijgen jullie een goed beeld van de manier waarop wij werken en kunnen jullie inschatten of De Kleine Wereld de school is die bij jullie past. 

Tijdens het gesprek bespreken we (indien nodig) samen of jullie kind extra ondersteuning nodig heeft en of wij deze als school kunnen bieden. De school heeft wettelijk gezien 6 weken de tijd om te onderzoeken of zij aan de ondersteuningsbehoeftes kan voldoen. De mogelijkheid bestaat deze periode tot 10 weken te verlengen.
Als blijkt dat wij aan de ondersteuningsbehoefte kunnen voldoen dan volgt definitieve inschrijving. Zo niet, dan zoeken we samen met jullie naar een andere school die wel de juiste expertise in huis heeft.  

 

Het is fijn om met

mijn vrienden te spelen

Rochella | groep 6