Groep 4
Welkom op onze groepspagina!

Welkom in groep 4!

We zijn een gezellige groep van 14 kinderen waar iedereen elkaar graag helpt. Op maandag krijgen we les van juf Marjolein en op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van juf Melissa. We vinden het belangrijk dat iedereen met plezier naar school gaat. Hier leren wij over met de lessen Kanjertraining en we laten zien dat we dit al goed kunnen. We leren veel nieuwe dingen in groep 4, zoals de tafels, taal en hoofdletters schrijven. Ook leren we hoe we moeten plannen. Elke week krijgen we een weektaak en denken we na over wanneer we onze taakjes willen doen. We leren ook veel van het samenwerken en spelen. Dat is goed te zien bij de projecten van Blink waar we van alles over verschillende thema's over de wereld leren. We gaan er een fantastisch jaar van maken.

In groep 4 zijn we druk bezig geweest om een goede start te maken van het nieuwe schooljaar.


Wat willen wij dit schooljaar? In wat voor groep willen wij zitten? Hoe gaan we met elkaar om? Er zijn gezamenlijke regels opgesteld voor in de klas. De kinderen hebben eerst voor zichzelf opgeschreven welke regels zij belangrijk vinden. Die regels zijn binnen hun groepje besproken. De belangrijkste regels zijn klassikaal besproken en daar is nu een mooie poster van gemaakt die zichtbaar is in de klas.

We hebben elkaar beter leren kennen door verschillende spelletjes te spelen en er is al veel samengewerkt. Zo hebben de kinderen in groepjes van vier een mandala gekleurd om het samenwerken te oefenen.

gogoanime