Groep 4
Welkom op onze groepspagina!

Welkom in groep 4!

Hallo! Leuk dat je een kijkje neemt op onze groepspagina. Dit is onze groep. Meester Jeroen is op maandag t/m vrijdag onze meester, dus we zien hem iedere schooldag. We zien meester Chris op dinsdag en donderdag, want hij is dan onze gymmeester. We zijn een gezellige groep met 26 kinderen. Het is bij ons nooit saai! Zorgen voor gezelligheid, veel lachen met elkaar en daarna weer lekker aan het werk. Daar zijn wij heel goed in! Kijk je me met wat we allemaal doen?

Met het vak Blink zijn we volop bezig met het thema 'Ik en mijn familie'. We leren van alles over onze families en over de klaslokalen en het speelgoed van onze ouders en opa's en oma's. Vandaag hebben we een gastles drama gehad die helemaal aansloot bij ons thema. We hebben speelgoed van vroeger aan elkaar uitgebeeld en gedaan of we een speelgoedmuseum waren. De kinderen gingen helemaal op in hun rollen en hebben daardoor veel gelachen, maar bovenal veel geleerd.

In de eerste weken van groep 4 krijgt iedereen de verteltas een keertje me. In deze tas worden spulletjes gestopt die echt bij het kind past. Deze zoeken ze zelf dan ook thuis uit. Zo leren we elkaar nog beter kennen. We hebben al veel bijzondere spullen langs zien komen en er gaan er vast ook nog veel volgen.

gogoanime