Groep 4

Welkom op onze groepspagina!

Hallo wij zijn groep 4!

Wij zijn een gezellige groep van 28 kinderen die op maandag, dinsdag en woensdag juf Mabel hebben en op donderdag en vrijdag juf Shagha. Gym krijgen we van meester Chris op maandagochtend en donderdagmiddag.
Alles wat we in groep 4 meemaken, lees je op deze pagina.
Groep 4 .1
20240322 093625
Afgelopen periode stond in het teken van Pasen. Wij hebben palmpaasstokken versierd met crêpepapier, papieren stroken, buxus takjes, ringchips en een broodhaantje. Aan het eind van de schooldag hebben we een korte optocht met de versierde palmpasenstokken gehouden rond de school. Verder hebben we een gezellige paasontbijt gehad en deelgenomen aan de paasviering. Tot slot hebben we nog paaseieren gezocht en kregen we wat lekkers van de paashaas.
Liene
Wereldster 5
Groep 4.4
Afgelopen periode hebben we alles geleerd over de ruimte. Welke planeten hebben we in ons zonnestelsel? Hoe werkt een raket? Wat moet je allemaal kunnen als astronaut? Dit waren een aantal vragen die aan bod kwamen. Daarnaast hebben we een UFO gemaakt en een raket, maar ook de ruimte nagetekend. Ook hebben we een kijkje mogen nemen in de spacebuzz., een nagemaakte spaceshuttle. Als afsluiting hebben we door middel van een VR-bril een heuse wandeling op Mars gemaakt en naar de sterren in de ruimte gekeken.
Dit jaar zijn er wel wat dingetjes veranderd voor ons. We blijven niet meer beneden, maar mogen elke dag naar ons lokaal boven. Dat is wel even wennen hoor, tussen alle grote kinderen.
Ook mogen we dit jaar op de groene WIG spelen. Dat is erg leuk, want je kan dan lekker in de modder spelen en vies worden.
In de klas zijn er ook dingen anders. We krijgen nu taal en spelling in plaats van Veilig leren lezen. Ook hebben we nu allemaal een eigen chromebook waar we op mogen werken. Dat is erg leuk!
De eerste twee weken staan in het teken van groepsvorming en afspraken maken.Wij hebben een aantal afspraken gemaakt en die hangen zichtbaar in de klas. We zijn nu nog hard aan het oefenen om ons aan de afspraken te houden en het gaat elke dag beter. Zo is het gezellig en kunnen we fijn werken.
Groep 4.2
Groep 4.3