Groep 8
Welkom op onze groepspagina!

Welkom in groep 8!

Wij zijn groep 8. Een groep met 22 unieke kinderen die nog één jaar de hordes zal passeren. Een bijzonder schooljaar met kamp, de musical en de doorstroomtoets wacht ons, maar daar hebben we ontzettend veel zin in. Wij krijgen les van meester Rik op alle schooldagen van de week. Juf Elise is er daarnaast ook nog op de maandag bij. Bewegingsonderwijs volgen wij op de dinsdagen en donderdagen bij meester Chris. 

 

Groepsfoto Anders
Rap2
Rap 1

Groep 8 heeft met het vak zelf een rap gemaakt. Na voorbeelden van het liedje 'Slapeloze nachten' en een voorbeeldrap van meester mochten de kinderen zelf aan de slag. De kinderen hebben zelf een beat gekozen en als duo keuzes gemaakt waarover gerapt werd. Inhoudelijk waren de raps nog leuk en goed ook!

Klompenfeest Karlijn2

Het Klompenfeest was vandaag. Dat betekent een dag vol festiviteiten, waaronder een zeskamp met groep 7. We hebben het tegen andere scholen opgenomen met bijvoorbeeld touwtrekken en kratjes stapelen. Fedde en Karlijn hebben ons vertegenwoordigd op het podium. We waren er dichtbij, maar helaas hebben we net niet gewonnen.

Klompenfeest Karlijn

De eerste week stond in het teken van samenwerken en het vormen van de groep. In kleine groepjes hebben we een droomeiland gemaakt, waarbij ieder teamlid zich veilig waande op het gemaakte eiland. Ook hebben we de vakanties besproken, waarbij hele mooie verhalen uit voortkwamen. Natuurlijk hebben we daarnaast ook al een beetje aan bijvoorbeeld rekenen en spelling gedaan. 

8.1
8.2
gogoanime