Groep 8
Welkom op onze groepspagina!

Welkom in groep 8!

Dit schooljaar zijn wij in groep 8 gestart met een groep van 27 fantastische kinderen. Voor ons is het laatste jaar op de basisschool aangebroken en we proberen ook dit jaar nog zoveel mogelijk te leren door gericht aan bepaalde doelen te werken. We hebben de ruimte in de klas en op het leerplein om te werken en maken zo goed mogelijk een keuze voor een werkplek (in de klas of buiten de klas, alleen, samen of in een groepje). 

 

In groep 7 en 8 zijn we druk bezig met het verbeteren van onze spellingsvaardigheden. Dit doen onder andere met een spellingcircuit op woensdag. Tijdens het spellingcircuit hebben we groepjes van 5 of 6 kinderen die samen, of alleen, een spel spelen. Elke week speelt dat groepje een ander spel. Als na tien weken alle spellen gespeeld zijn, komen er nieuwe groepjes en nieuwe spellen. Zo verbeteren wij, op een leuke manier, onze spellingsvaardigheden!

Groepsregels

Om er voor iedereen een zo'n fijn mogelijk schooljaar van te maken hebben we met de groep nagedacht over wat een fijne klasgenoot is. Hier zijn 5 groepsregels uit voortgekomen. Deze hebben wij uitgewerkt, door na te denken over wat je ziet en hoort als je je hier aan houdt. Om het niet alleen met woorden zichtbaar te maken, hebben de kinderen hier ook foto's bij gemaakt. Wij hopen door ons hier aan te houden het schooljaar voor iedereen tot een succes te maken. Onze groepsregels zijn:

-Wij kunnen goed samenwerken

-Wij houden rekening met elkaar

-Wij kunnen elkaar vertrouwen

-Wij komen voor elkaar op

-Wij tonen respect voor elkaar

gogoanime