Groep 6

Welkom op onze groepspagina!

Welkom in groep 6!

Welkom op onze groepspagina. Dit is onze groep, die bestaat uit 16 kinderen. Juf Mila en Juf Leonie zijn onze juffen. Meester Chris is op maandag ook in de klas om ons te helpen en op dinsdag en donderdag zijn we bij hem in de gymzaal.

Wil je weten wat we allemaal doen in groep 6? Op deze pagina kun je het volgen. 

Groep 6 2 Foto

Passend bij ons thema 'Hollandse glorie' mochten wij een middag komen koken op Zone college. We zijn begeleid door vierdejaars studenten en hebben Hollandse hapjes leren maken. We hebben kaasstengels, appelflappen, saucijzenbroodjes, gehaktballen, pannenkoeken, gevulde eieren en een stoopwafel toetje gemaakt. Het was heerlijk! 

De afgelopen periode zijn we druk bezig geweest met het thema 'Aardse extremen'. We hebben veel geleerd over het ontstaan hiervan en waar het voorkomt. Ook hebben geleerd ons in te leven in iemand die een rampzalige gebeurtenis meemaakt. We hebben het thema afgesloten met een presentatie van ons project. 

Thumbnail IMG 9989
Thumbnail IMG 0011 (1)

                                                            

We zijn weer begonnen. De eerste week zijn we vooral veel bezig geweest met groepsactiviteiten om dichter tot elkaar te komen. We hebben afspraken gemaakt met elkaar en besproken hoe we een fijne klasgenoot kunnen zijn. Ook hebben we een complimentenmuur gemaakt zodat we elkaar in het zonnetje kunnen zetten. 

Groep 6.1

Samen met groep 5 hebben we een bezoek gebracht aan De Waarbeek. We hebben een heerlijke dag gehad in dit attractiepark. We zijn heel vaak in de attracties geweest, gespeeld in de speeltuin en lekker gegeten en gedronken. Een geslaagde dag!

Groep 6.2 (1)