Groep 6
Welkom op onze groepspagina!

Welkom in groep 6!

Welkom op de groepspagina van groep 6. Wij bestaan uit 19  kinderen en gaan voor een a-MAZE-ing schooljaar. Samen hebben wij veel zin in het schooljaar en gaan we er iets moois van maken. Lees, kijk en geniet van de ervaringen en momenten die wij in groep 6 meemaken. Wij delen ze graag met jullie!

We zijn het nieuwe schooljaar weer begonnen en dat doen wij in groep 6 met leuke activiteiten. De gouden weken zijn centraal, zo kunnen we weer een beetje wennen aan elkaar en uitgroeien tot een leuke en gezellige groep. Ook zijn we al bezig geweest met nieuwe dingen, zoals topografie en de spreekbeurten. 

In groep 5 en 6 zijn we fanatiek bezig met het thema “aardse extremen”. Nadat we zelf al veel hebben geleerd over tsunami’s, vulkanen en aardbevingen, kregen we nu een speciale gastles. Twee vrijwilligers van het Rode Kruis kwamen ons wat vertellen over overstromingen en droogte, maar ook wat te doen en welke spullen belangrijk zijn. Middels een spel hebben de kinderen ondervonden welke spullen ze mee zouden nemen bij een overstroming en of deze dan ook nog bruikbaar zijn. Het was een erg leerzame en interessante middag met een speciaal bedankje naar het Rode Kruis!

gogoanime