Aanmelden

Heb je interesse om jouw kind aan te melden? Vul je gegevens in op het formulier onderaan de pagina. Wij laten daarna snel iets van ons horen. 

Ellen IJsseldijk (directeur) ontvangt jullie graag samen jullie zoontje of dochtertje en vertelt bijzonderheden over de school en het onderwijs en leidt jullie graag rond door de school. Jullie nemen samen een kijkje in de groepen en kinderen en leerkrachten vertellen hoe ze op school werken.

Afspraken maken we bij voorkeur onder schooltijd en het liefst in de ochtend. Zo krijgen jullie een goed beeld van de manier waarop wij het onderwijs vormgeven en kunnen jullie inschatten of De Kleine Wereld de school is die bij jullie past. 

Tijdens het gesprek bespreken we ook of jullie kind extra ondersteuning nodig heeft en of wij deze als school kunnen bieden. De school heeft wettelijk gezien 6 weken de tijd om te onderzoeken of zij aan de ondersteuningsbehoeftes kan voldoen. De mogelijkheid bestaat deze periode tot 10 weken te verlengen. Als blijkt dat wij aan de ondersteuningsbehoefte kunnen voldoen dan volgt definitieve inschrijving. Zo niet, dan zoeken we samen met jullie naar een andere school die wel de juiste expertise in huis heeft.  

Voor vragen kun je veelal op school terecht bij familie of vrienden die al kinderen op school hebben. De overheid heeft een zeer informatieve website over het basisonderwijs. Via onderstaande link kom je op de site van de Rijksoverheid.

Vraag en antwoord | Basisonderwijs | Rijksoverheid.nl

Error bij het laden van Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/m_hero.cshtml)
gogoanime